Matematik FED, e-learning, foraar

Tilbage til Søgning
Pris: DKK 420,00
Matematik, D

Om faget

Matematik D sammen med Engelsk D og Dansk D svarer til en fuld 10. klasse. I Matematik D kommer du til at arbejde med anvendelse af matematik i en lang række f sammenhænge fra hverdags- og samfundsliv

Læs mere om faget her 
 
 
Eksamen
Mundtlig: 25 minutter med 25 minutters forberedelse. Der indgår en godkendt synopsis til eksamen.
Skriftlig: 4 timer.  


Adgangskrav

Du skal normalt have gennemført Matematik E og opfylde de almindelige krav til at gå på AVU.

Matematik, E

Om faget

Dette fagniveau er et trin på vejen til Matematik på D-niveau.
 
I Matematik E kommer du til at arbejde med anvendelse af matematik i en lang række forskellige sammenhænge fra hverdags- og samfundsliv.

Læs mere om faget her
 
Eksamen
Der er ikke eksamen i dette fagniveau. Faget afsluttes med en opgave som skal godkendes af læreren, inden man kan fortsætte på Matematik D.

Adgangskrav

Du kan følge Matematik på E-niveau, hvis du opfylder de almindelige krav til at gå på AVU. Herudover skal du normalt have gennemført Matematik på F-niveau eller tilsvarende.

Matematik, F

Om faget

Dette fagniveau er et trin på vejen til Matematik på D-niveau.
 
I Matematik F kommer du til at arbejde med anvendelse af matematik i en lang række forskellige sammenhænge fra hverdags- og samfundsliv.

Læs mere om faget her
 
Eksamen
Der er ikke eksamen i dette fagniveau, men faget afsluttes med en opgave, som skal godkendes af læreren, inden man kan fortsætte på Matematik E.
 

Adgangskrav

Du kan følge Matematik på F-niveau, hvis du opfylder de almindelige krav til at gå på AVU. Herudover skal du normalt have gennemført Matematik på G-niveau eller tilsvarende.